Valöträffen

Valöträffen


Evenemangsdetaljer

Detta evenemang slutade den 02 juli 2017


Varje år arrangerar Göteborgs Kanotförening en öppen paddlarträff på sin uthamn Valö i Göteborgs södra skärgård. Träffen ligger alltid helgen närmast månadsskiftet juni/juli – ”när juni möter juli”. Alla paddlare är välkomna! De flesta dyker upp fredag em och stannar till söndag. Träffen är gratis och ingen föranmälan behövs. 

Det finns inget fast program, men det brukar bli trevligt med bra väder, en paddeltur till Tistlarna (med mycket säl) och grillkväll på lördagen.

Många paddlar ut redan på fredag kväll, vilket är lämpligt om man vill vara med på en dagstur ut till Tistlarna på lördagen.På lördagskvällen brukar det bli allmän grillning och mysig uppesittarkväll.

Ta med egen mat och dricksvatten (för matlagning finns brunnsvatten). Det finns omkring 20 sängplatser inomhus men det brukar vara mer än dubbelt så många som kommer, så ta gärna med ett tält också.

Man kan paddla ut på egen hand eller kontakta GKF för att få veta när deras gemensamma utpaddling från Saltholmen sker på fredag eftermiddag. GKFs sida om Valöträffen.

Kajakrapportens rapport från Valöträffen 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *