Orust kajak får ansiktslyftning!

Orust Kajaks nya webbplats har gått live. Snacka på ansiktslyftning! Underbara bilder, snygg design, och aptitligt så att man längtar ut i kajaken direkt!

Orust Kajak screenshot ny webbplatsArbete pågår säkert bakom kulisserna fortfarande. Webbshoppen är till exempel inte lanserad än men man får en försmak i högerkolumnen. Shoppar gör man i mellantiden via e-post och telefon.

Detta är nytt:

  • Bildkavalkaderna överst på sidan och också under menyn på förstasidan.
  • En ordentlig kursöversikt.
  • Stockenträffen har fått en ny, fin sida. (inga tips om årets programpunkter än).
  • Fiffig funktionalitet som underlättar för användaren. Till exempel kan du låta Orust kajak välja rätt hyrkajak för dig. Du skriver in din längd och vikt, så kommer de att välja kajak för dig. I nästa steg kommer en extraval-sida, där du kan välja att boka kök, tält, kajakvagn och kajakhållare för bilen. Vid varje val kan du klicka fram bild på prylen du överväger att hyra. Snyggt och användarvänligt.

Funktionalitet "välja hyrkajak"

Slipp våndas över vilken kajak du bör hyra. Överlåt valet till proffsen, som har vanan inne.

Detta finns kvar

De användbara tipsartiklarna om Orust paddlingsvatten, välja kajak och skötselråd finns kvar. Liksom de humoristiska Säkrare än sex och Ordlista. Det tackar vi för!

Högsäsong

För övrigt drar Orust Kajak igång högsäsongen på måndag (30 maj), med dagliga öppettider kl 9-13 och kl 14-18 hela sommaren ut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke kring ”Orust kajak får ansiktslyftning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *