Orust runt bildgalleri starten 2012

3

Orust runt 2012: Starten gick lördag klockan 08 i Ljungskile, under en grå himmel. Uppskattningsvis blåste det 4-5 sekundmeter på morgonen och efter att Ulvön passerats blev det vind bakifrån första milen upp till Vindön.

orust runt 2012 Ljungskileviken paddling

Merparten anlände till Ljungskile på morgonen så de flesta fick en tidig väckning på lördagen. Full fart på parkeringen med avlastning och hejanden, medan de som kröp ur tälten var lite lågmälda medan de mornade sig och fick i sig frukosten. Sen var alla igång och skratt hördes här och där. Fokuserade ansikten medan kajakerna packades, och sen dags att rada upp sig längs startlinjen som gick parallellt med stranden i en tänkt linje mellan kyrktornet, pontonbryggan vid kallbadhuset och dess förlängning. 78 av de 145 anmälda kom till start.

Orust runt paddlades i år motsols så alla paddlarna började med att paddla rakt över Ljungskileviken och gå under den ganska smala bron vid Ulvön. Det är därifrån jag fotograferat starten för att få med så många av paddlarna som möjligt – att paddla Orust runt är stort och då är det kul att ha ett bildminne från paddlingen. På Kajakrapportens facebooksida hittar du alla bilder från starten.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...