20120717-095653.jpg

Inatt har jag sovit med Tjörnbron som granne. I en prognos med fyra dagar västlig vind 11-15 fanns en lucka på 7-11 igår morse. Då paddlade jag iväg. Först mot Lilla Dyrön – vacker arkipelag där som är värd en dag, minst – och sen korsande av Hakefjorden via Håholmen. Stora vågor, blött och hyfsat med vind – och kul. Håholmen är fin, med två lägerplatser och jag var nog första person iland efter fågelskyddet upphörde igår. Kanadagässen trivs bra här.

Hela Bohuslän ligger för mina fötter inåt och norrut och funkar fint trots vinden så det blev valet. Bättre att paddla än att vänta på Pater Noster-väder i ett antal dagar :). Jag fick en fin dag med medvind och surf, och trevliga människor vid mina stopp. Fortsatte sedan inåt i en nu fin sommardag och hittade en perfekt lägerplats med både kvälls- och morgonsol. Efter morgondopp och långfrukost bär det vidare västerut, men först under bron 🙂

Ps: Tack Ulrika för bra info, båda lägerplatserna såg perfekta ut, jag trivdes för bra i kajaken bara 🙂

20120717-101153.jpg

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *