West Coast Water-festivalen inställd 2014

West coast water-festivalen som hade premiär på Tanumstrand maj 2013 var inplanerad att bli årlig och återkomma 23-25 maj 2014. Tillägg 150321: Festivalen verkar vara permanent nedlagd. Inget datum för 2015 har meddelats.

West Coast Water Kayak Festival logoNu har planerna ändrats. Arrangören Outside har nyligen meddelat att festivalen ställs in för 2014 och att de planerar att vara tillbaka i stor stil 2015. Det ska bli intressant att se var den hamnar geografiskt då. Kajakrapporten håller tummarna för att festivalen blir kvar i härliga bohuslänska vatten. Det vore fint att undvika storstan med allt den innebär av extra kostnader och bilbesvär. Blir festivalen kvar i Bohuslän ger det fina möjligheter för deltagarna att förlänga besöket med några dagar eller en vecka ute i övärlden. Besökare både från Norge och Danmark vallfärdar ju redan till Bohusläns skärgård, så en kombinationsmöjlighet lär uppskattas.

[quote]

Festivalen kommer med all säkerhet leva vidare och vi tar nya friska tag i höst för en kanonfestival 2015. Vissa små justeringar skall till för att nå målet med en Västkustbaserad festival men vi lovar att ta oss över alla hinder för att nå dit.

[/quote]

Samtidigt passar man på att döpa om Tjäröfestivalen till Blekingefestivalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *