20120818-083654.jpg

Häromdagen hämtade jag min nya paddel. Glädje!

Nu är jag stolt ägare till en grönlandspaddel 🙂 Paddeln kommer att vara både reservpaddel och omväxling till Wernerpaddeln under långa paddlingsdagar.

Den premiärpaddlades i härligt sommarväder med småkrusigt hav och badande utspridda över rosa granitklippor. Den går lätt och ligger väldigt gott i handen. Med rent isätt i vattnet går paddeln tyst som en ängels andetag och utan skvätt när den kommer upp. Får jag med mig luft ner i vattnet knirkar den lite och låter som en skidstav i kramsnö.

Paddeln är tillverkad i gran, med svensk alm som förstärkare på bladen. Den har fått en personlig inskription på vardera bladet. Sedan är den oljefernissad tills den glänser. Den är beställd hos Andi Röder som skapat den åt mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *