Stockenträffen lördag kväll

Stockenträffen 2011 lördag kväll

Lördag kväll var kul. Regn stora delar av kvällen så de flesta samlades på Stockencampingens krog och tjötade med varann. Drygt hundra av de cirka 150 paddlarna hade föranmält sig till buffén. God mat och mycket mat, och trevligt sällskap. Någon enstaka skandal fick väl också plats mitt i paddlingssnacket. Allsång på rocklåtar när trubaduren dragit igång efter maten. Skoj. En krog fylld med nästan bara paddlare, kan det bli bättre? ”Mest ute” från Eskilstuna är här med ett trevligt gäng. Nautopp från Lysekil är också på plats.

Tjörns kajakklubb har paddlat till Saltö idag. Lunchpaus där och sedan paddling runt ön innan hemfärd. Andra passade på att ta en sväng till Måseskär och gå upp i fyren medan vädret tillät. Och så var vi nio stycken som gick en jättebra kurs i eskimåpaddling med Björn Thomasson – han är enormt duktig pedagog. Kul att testa eskimåpaddel, en sån får det bli.

Kurs i eskimåpaddling med Björn Thomasson

De nya ägarna till krogen klarade av att ha gott om mat till alla och lyckades till och med steka specialkost mitt uppe i bufférusningen. Nästa år kommer de att ta betalt för buffén redan i incheckningen till campingen så slipper det bli kö i insläppet. Fler trevliga kvällar att se fram emot alltså. Det var gott om folk fram till halv elva, sedan började det tunna ut lite. Mest ute-gänget sitter kvar och trivs när jag vandrar iväg till tältet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *