20120712-162806.jpg

Ett litet stopp i Mollösund för att köpa förtöjningslina på skeppshandeln. Och ett besök på Glasscafét dessutom. Rekommenderas. 24 mumsiga sorter. Solen skiner och motvinden är av mer lagom styrka idag. Samtidigt som jag kom in i sundet kom en skuta och skulle lägga till. Jag paddlade runt till aktern för att kolla in namnet. Eye of the wind stod det. Va, vänta nu, inte samma skuta som jag var ombord på i Sydney väl? Jodå, hon var det. Kul! Skuggan på bilden är förresten från en flagga. Yrs prognos stämde ruggigt väl, morgonskurarna följde klockan på minuten, medan smhis prognos var rejält off.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tankar kring ”Strandhugg i Mollösund

 1. Mimmi

  Kul att du uppskattade vår glass! Hjärtligt välkommen tillbaka för att mumsa fler smaker. Paddla lugnt.

  Svara
 2. karin mattsson

  Eye of the Wind är ex Merry av Stockevik. Var kustfraktare med ägarfamilj i Fiskebäckskil

  Svara
  1. anetteyachtie Inläggsförfattare

   Hej Karin! Skoj att veta. Killarna ombord nämnde Fiskebäckskil som hastigast, som var nytt för mig. Däremot visste jag att Rolf Karlsson i Stockevik ägt henne för vi har jobbat ihop. Men det hade jag ingen aning om när jag besökte skutan i Sydney, så gissa om jag blev förvånad när de hade koll på min del av Sverige 🙂 Så gick det som gick och jag blev bjuden ombord för middag med besättningen. Det blev en trevlig kväll.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *