VKV Seagull Ocean till salu

En inbiten paddlare har beställt ny kajak och säljer därför sin VKV Seagull Ocean. 

Kajaken finns i Karlstad. I köpet skickar han med två kapell; ett bättre begagnat i nylon och ett nytt i neopren/andasmaterial. Dessutom ingår VKV:s pontoner, en uppblåsbar flottör och VKV:s lastställ till takräcke + spännremmar.

VKV Ocean Seagull

VKV Ocean Seagull på isig strand

Ägaren bekriver kajakens skick så här:
Kajaken har ett par mindre skavanker; gelcoaten är avskavd på skäddan och spetsen i fören samt det finns några sprickor i gelcoaten brevid sittbrunnen. En del mindre repor i gelcoaten i botten. Låsen till luckorna är borttagna och jag har fyllt hålen med marin silikon. Kajaken saknar helt dekaler och har nya linor runt om som alla är vita (snyggt enligt mig). Alla skruvar är extra tätade med silikon av mig, men jag har använt rikligt så kring en och annan skruv har det runnit lite. Kajaken är helt konstruerad i glasfiber. Sitsen är VKV:s anatomiska sits glasfiber. Kajaken är 5 meter och 30 centimeter lång och 63 centimeter bred. Passar framför allt mer storvuxna personer.

VKV Ocean Seagull vid sommarstrand

Pris:
Eftersom gelcoatskadorna helst bör spacklas i så säljs kajaken i befintligt skick för 15000. Om någon är intresserad så ring ägaren Marcus Danell på 070-993 27 34.  Samtliga foton är tagna 2013-2014, fotograf Marcus Danell.

Än så länge är kajaken inte utannonserad på Blocket utan informationen har bara gått ut till ägarens paddlingsnätverk.

Fotstöd på VKV Ocean Seagull

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *