Kokatat Tectour Anorak

Klädrea Kokatat med mera

Just nu finns det chans att fynda paddlingskläder och annan utrustning till bra pris. Behöver du något till säsongsstarten eller vill du uppgradera din utrustning för vinterpaddling? Då är det ett bra läge nu.

Addnature.com kör just nu en Kokatat-kampanj med rea på ett brett sortiment: byxor och kortärmad topp i surfskin för sommarsäsongen, dry tops  (långärmad jacka för hela paddlingssäsongen), torrdräkter för damer och herrar, anorak flytvästar. Torrdräkten i Gore-Tex är nedsatt med 3 000 kr medan Meridiandräkten är nedsatt med 1 500 kr.  Anoraken Tropos Tectour som är perfekt under den kalla delen av hösten och våren är nedsatt med 1 800 kr. Handskar ingår tyvärr inte i kampanjen.

Addnature.com fortsätter också sin sportlovsrea som bland annat innehåller halva priset på underställ i merinoull, av flera märken och tjocklekar.

 

Du vet väl? Som medlem i Friluftsfrämjandet har du 10 % rabatt på Addnature genom att först logga in på Friluftsfrämjandet och besöka Addnature via denna sida. Rabatten fungerar däremot inte på reasortiment.

Parallellt har Outnorth.se startat sin vinterrea, just nu på 40 %. Den som har is i magen kan vänta tills kampanjen nått 50 % den 1 mars. Rean finns på stora delar av sortimentet; tält, sovsäckar, ryggsäckar, kläder och underställ, kängor och utrustning för barn.

De fysiska butikerna har också rea just nu, både på kläder och på skidprylar, skridskohjälmar, långfärdsskridskor (de som finns kvar) och annat vintrigt. Passa gärna på att köpa isdubbar eller skidstavar i barnstorlek; bra för att skjuta kajaken framåt på isen.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *